Over

Heerenmanagement Dispuut IKTINOS Tilburg

Het befaamde Heerenmanagement Dispuut IKTINOS is al jaren lang een elegant, zeer gerespecteerd dispuut dat te vinden is in Tilburg. Sinds de oprichting in 1964 bestaat Iktinos nog steeds en zijn we nog altijd te vinden in Tilburg en omstreken.

De naam van ons dispuut is weloverwogen gekozen. Iktinos was een Griekse bouwmeester die het Parthenon in Athene heeft gebouwd rond 480 v Chr. Het Parthenon zelf wordt mondiaal beschouwd als de grootste en mooiste tempel van zijn soort. De studenten die onze vereniging hebben opgericht, zagen dit dan ook als levenswijze en handelde zich er dan ook naar.

Iktinos is een dispuut dat bestaat uit vrienden die samen één geheel vormen. Hierdoor zijn onze activiteiten al ruim 50 jaar van hoge kwaliteit en zien de actieve leden nog steeds de mensen die al vele jaren lid zijn.

Door het hele jaar heen hebben wij verschillende activiteiten, die gerelateerd zijn aan het studentenleven en onze opleidingen. Bovendien zijn wij te vinden onder het HTS (Avans Hogeschool) gebouw in Tilburg.